Curative Symbols

Curative Symbols

The symbols are used for the solution of different human traumata, the warmth of the soul is raised, and the ghost's door is opened, that into taller dimensions may fling. We can interpret teachings, to send down lower dimension onto levels, that let everything be able to rise by way of them. All age groups may be open onto him, and for everybody that level works while the respective man is an insider. Does not jeopardize it, that over our honeycomb the own internal on his borders, because the symbol does not allow it, if in that manner likes works as reasonable intelligence, which knows it,, that by the time we are capable, and till when we may go away, to say, takes care of us. Beside the cards Gábriel an archangel's messages legible.
 

Tanácsadásra is van lehetőség:

A könyv és kártya ára:  3000Ft

Történetek a gyógyító szimbólumokhoz ára: 1790Ft


Megrendeléshez lépj velem kapcsolatba. 

 • Image-empty-state.png

  Ég és Föld egyesülése

  A csodálatos lény te vagy: maga az Ember, ki tündököl a világban. A csoda benned van, használd a varázspálcád! S a hit, mit önmagadnak adsz, megvalósítja legőszintébb, legtisztább vágyad: ÖNMAGAD! Lelkednek adj szárnyakat! Testednek tápláló falatokat, mi éltet. Benned ne legyen fájdalom, s gyere ki a fényre, mert jó nagyon!

 • Image-empty-state.png

  Isteni fény

  Mi árad benned, kíséri utadat: óvd, szeresd, éld át melegségét s érezd, jó Embernek lenni! Aki csak te vagy: a te belső éned és fényed. Fogadd el kérlek!

 • Image-empty-state.png

  A kiáradás

  A fény, mi belőled árad némelyeket vakká tesz, és visszatükrözi rád sötétségét. Érezd, hogy mindkettő benned is lakozik, és ez jó! Jó, mert így van meg az egyensúly. Tudd: ahogy te változol, a világ is veled változik.

 • Image-empty-state.png

  Vágy és óhaj tisztasága

  Mit őszintén, tisztán, szívből vágysz, az csak a tiéd lehet, mert te tudod: mi az ami téged éltet s boldoggá tesz. S már nem a külvilág zajára figyelsz...

 • Image-empty-state.png

  Út az egyensúly megteremtéséhez

  Az út önmagadhoz a belső nyugalmon és biztonságon alapszik. Megvalósulásod csak úgy teljes, ha gondolsz, érzel és cselekszel. A gondolat teremtő ereje alakítja érzéseidet és cselekvésed - s a hit a szívedben, hogy mindezt megtedd!

 • Image-empty-state.png

  Irigység és önszeretet

  Mit a külvilág zaja rád nyom, kimozdít önmagadból, s fényed nem látod; de ez a fény örökké benned lakozik s veled marad. Maradj belső énednél s ne hagyd, hogy a külvilág erős zaja lerombolja, mi benned ragyog! Hisz Ember vagy s ez jó nagyon!

 • Image-empty-state.png

  Te és a külvilág

  Mit a szív kíván, néha fáj! Ha igaz és mély a fájdalom érzése, szíved igaz, tiszta szerelemmel izzik és segít újra egyesülni önmagaddal. S ez jó nagyon! A fájdalom és szeretet egyesítésével megtalálod önmagad, mert a szeretet ereje benned van s a külvilág fájdalmát már nem vállalod.

 • Image-empty-state.png

  Az igaz szerelem

  Az igaz szerelem felemel, s eggyé válik valós önmagaddal. Áramlik, mint a folyó a medrében és életet ad a világnak! Éld át és érezd a teremtés erejét, az eggyé olvadás gyönyörét s a boldogság forrását.

 • Image-empty-state.png

  Kettéválás

  Mi valaha egy volt, néha ketté válik, s útjuk másfelé visz. De az érintés megmarad s elkísér: hisz az emlék benned él. A szív, ha tiszta és őszinte önmagához, elfogadja a változást s keresi az újat, hol újra eggyé válhasson a mindenség érzésével. S ez jó nagyon!

 • Image-empty-state.png

  Sors

  Sorsod előre látod és átéled, hisz vállalod. Nem érted, hogy gyökered miért megy másfelé, elvégre róla származol. A gyökér a földön tart, de te kitörsz a fényre, s nem akarsz eggyé válni már a gyökérrel. De tudod: Belőle fejlődtél, s ő táplált életed fényében s csak általa születhettél.

 • Image-empty-state.png

  Most megélése

  Az életet élni kell és szeretni, s szeretve lenni! A jelenben benne van a múlt s a jövő, a kezdet és a vég. Mindig újat teremtesz, s egyszer minden véget ér! S ez jó nagyon!

 • Image-empty-state.png

  Önmagad hittel szolgálni

  A szolgálat nem a külvilág felemelését jelenti; hisz Isten fénye benned ragyog! Ha ezt a fényt táplálod, szereted, s elfogadod, fényed beteríti a külvilágot - elvárás s fájdalom, ragaszkodás és függőség nélkül. Így tudod feltétel nélkül szolgálni önmagad s a világot.

 • Image-empty-state.png

  Kezdet és vég

  Igazságban az igazság által az igazságért. Az igazság keresését önmagadban láthatod, hisz a kezdet s a vég te vagy. Hogy megtaláld összetört szíved darabjait, keresed; s ha kell, lemész a mély tenger vizébe is. Mert a mélységek mélyéből tör fel a forrás, mely tiszta még, s lelkedben ragyog! S ez jó nagyon!

 • Image-empty-state.png

  Békében önmagaddal

  Ha úgy érzed, elvesztetted a szeretetet, mi simogatta lelkedet, érezd az isteni szeretet erejét s fényét, mit szíved üzen! Üzen, ahogy dobog: szeretlek, szeretlek. Hisz élted vagyok s létezem!

 • Image-empty-state.png

  Rohanás, magány

  Adj időt magadnak. Ez a te életed, a tiéd s nem másé! Hisz arra adsz időt, hogy élj: a mának s a holnapnak. A nappal után az éj következik, s így váltják egymást. Ne gyorsíts, mert erőid széjjeláradnak, s nem látod így, ha a fény elárasztja testedet. Így csak a sötétség leple alá merülsz s magányossá válsz.

 • Image-empty-state.png

  Csepp a tengerben

  Csepp a tengerben tengerré válik s élteti a világot. Szíve a szívben boldoggá válik s élteti a világot. Érezd a világot önmagad körül s lásd: itt van dolgod s életed. A föld magához vonzott, hogy életet s boldogságot adjon, s te érzed: jó itt élni. S ez jó nagyon!

 • Image-empty-state.png

  Céltudatosság erősítése

  A energiák áramlását te magad irányítod önmagad számára. A cél, mit kitűzöl magad elé, lendít előre életed útján. Bármit elérhetsz, ha igazán mersz vagy vágyni, érezni, hinni; előre haladni s nem visszanézni.

 • Image-empty-state.png

  Dolgok szétválasztása

  Ami nem a tiéd: tudd, hogy képes vagy már különbséget tenni önmagad s a másik érzéseinek leválasztására. Ne cipeld magaddal már más fájdalmát, terhét, hogy tudj újra önmagad lenni s előre haladni saját utadon.

 • Image-empty-state.png

  Szeretet befogadása

  Nyílj ki s engedd át magad az érzésnek, mi melegíti lelkedet s testedet! A szeretet folyjon tested áramlataiban, hogy boldog s egészséges légy; ...s fényed erőt adjon a melletted levőknek is.

 • Image-empty-state.png

  Egységben való ringatózás

  Ha életedben újra megtalálod az egységhez való kötődést, a hovatartozást, hogy te is származol valahonnan, és tartasz valahová: ... érzed, milyen jó egységben lenni önmagaddal s a világgal.

 • Image-empty-state.png

  Jolly Joker

  Ha úgy érzed, nincs válasz s nincs kiút a helyzetből, miben vagy: ...találd meg a csodát, mi benned ragyog! Te is képes vagy megváltoztatni a helyzetet s a a világot magad körül: ...te magad vagy a megoldás!

 • Image-empty-state.png

  Az egy

  A béke és harmónia simogatja lelkedet. Vigyázz életed pillanataira s képeire, miket állítasz magad elé. Átmossa az érzés lelked minden pontját, s úgy élhetsz ahogy az Emberhez illik: ...békében s nyugalomban önmagaddal s a világgal.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now