A Nap

Hajnalodik. Ülsz egy tónak a partján és figyeled a fényeket. Vöröses izzással felserken a Nap. A színe lassan változik. Sárgás, aranyló fényben tündököl.

Elmondhatod az imádságot, amit tanultál.

Nap, te gyönyörű,
Nap, melegeddel körbeölelsz.
Kacagó sugaraid mosolyt fakasztanak lényemben.
Meleg madárfészek a bensőd.
Óvó, vigyázó tekintetek ölelnek.
Nap, te gyönyörű.
Áldott isteni erő.

A ragyogó fényben minden világossá válik.

A Nap felszínre hozza a valódi igazságokat. Megértél rá. Látod önmagad teljesen csupaszon, lélekben, szellemben, testben.

Látod mi a hiányosságod, de még azt is szereted önmagadban. Látod mi az erényed, és örömmel simítod végig. Örömkönny hagyja el a szemed. Pár perc múlva mosolyodban visszatündököl a Nap fénye. Áldott, meleg mozdulattal fogadod önmagadba a fény tisztaságát.

Fejedet alázattal meghajtod a nagy mennyei atya előtt, és ennyit mondasz csupán: beteljesedett.

Beteljesedett, amire vártál, minden ragyog benned.

Még érzed, hogy mekkora munka van a hátad mögött. Még fájnak a tagjaid az elvégzett feladatra emlékeztetve, de nem bánod, mert amire vártál az beteljesedett. A fény átvilágította minden sejtedet. A tudatosság fénye átjár. Látsz, érzel, hallasz, szeretsz.

Mindent és mindenkit. A legteljesebb szeretőd rád talált, és fogja a kezed. Végre megengedted magadnak az életet.

Férfi és nő egymásra talál ebben a fényben, már nem tévesztik el az irányt, pontosan azt az egyet ölelik magukhoz. Nincs gondolat, nincs szó ezekben a pillanatokban. Megérkeztél önmagadba.

Javaslat: ha a Nap kártyát hozza elébed az élet, akkor tudatosíthatod magadban, hogy az öröm közelít feléd. Légy készen a befogadására. Tudd, hogy minden visszaszáll rád. Az elültetett figyelem magok most kikeltek, és a napfényben fejlődnek. A fák halkan susogják neked: lépéseid a beteljesedés felé visznek.

Tudatosítsd magadban, hogy Isten mindig a legjobbat szeretné neked, és mindig odaadja számodra, amire szükséged van.

Mondj el egy szép imádságot még ma!

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now